Litt lettere restriksjoner fra 12. april!

Regjeringens nyeste vurdering av smittesituasjonen gir mulighet for en del lettelser i mange kommuner i Viken fylke. Dette gjelder blant annet kommunene Halden, Hvaler, Indre Østfold, Marker, Skiptvet, Vestby og Våler. Fra og med 12. til og med 25. april skal det såkalte tiltaksnivå B gjelde i disse kommunene.

Tiltaksnivå B innebærer en rekke lettelser for befolkningen. For St. Maria menighet medfører dette at kultur- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år kan holde åpent. Det blir altså mulig å drive katekese og konfirmantundervisning på vanlig måte.

Selv om arrangementer for voksne fortsatt er forbudt, kan det arrangeres tros- og livssynssamlinger – herunder katolske messer – for inntil 20 personer når alle i publikum har faste, tilviste plasser.

Det er alltid gledelig med framskritt, selv om de er små. Denne oppmykningen setter vi pris på her i Indre Østfold. Det er synd, men helt sikkert nødvendig, at folk i våre nabobyer som Moss, Fredrikstad og Sarpsborg derimot må fortsette med høyeste tiltaksnivå ennå en stund.

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s