Kunngjøringer i begynnelsen av oktober

Den 22. oktober er det minnedagen for Den hellige pave Johannes Paul II. I år er det 100 år siden den helligkårede paven ble født i Wadowice utenfor Kraków og fikk navne Karol Wojtyła. I anledning 100-årsjubileet vil vi bringe ulike bilder av den hellige Johannes Paul II – ofte kalt JPII – her på disse hjemmesidene nå i oktober. Hans signatur ovenfor er fotografert fra en vegg i Det europeiske Solidaritetssenter i Gdańsk.

Måneden innledes med minnedagen for Den hellige Teresa av Jesusbarnet, St. Térèse av Licieux. Søndag 4. oktober er minnedagen for Den hellige Frans av Assisi, 5. oktober er minnedagen for Den hellige Faustyna Kowalska, og 7. oktober feires Vår Frue av rosenkransen. Derfor ber vi rosenkransen før messen på onsdager i vår menighet. I år legges denne andakten til halvtimen før onsdagsmessen i stedet for etter slik det har vært tidligere.

Her kommer kunngjøringene for de to første helgene i oktober. Flere kunngjøringer og påminnelser om helgendager kommer på disse hjemmesidene ca. 12. oktober. Trosopplæring for barn starter opp først 17. oktober.

Dette er hva som foregår i St. Maria kirke i Askim fram til 11. oktober:

Søndag 4. oktober
Kl. 10.00: Messe på vietnamesisk.
Kl. 12.30: Høymesse; 27. søndag i det alminnelige kirkeår.

Onsdag 7. oktober
Kl. 17.00: Konfirmantundervisning; oppstart for konfirmanter 2021.
Kl. 18.00 – MERK TIDEN!: Sakramentstilbedelse og rosenkransandakt.

Lørdag 10. oktober
Kl. 17.00: Messe på kroatisk – sveta misa u hrvatskom jeziku.

Søndag 11. oktober
Kl. 12.30: Høymesse; 28. søndag i det alminnelige kirkeår.
Kl. 14.00: Messe på polsk – msza święta w języku polskim.

Velkommen til kirken!

 

Dette innlegget ble publisert i Kunngjøringer. Bokmerk permalenken.