Litt lettere Korona-tiltak i Indre Østfold fra 17. august

Kommunestyret i Indre Østfold kommune vedtok i sitt ekstraordinære møte i helgen en ny forskrift for Korona-tiltak lokalt i kommunen. Der heter det i § 3 blant annet:

«Religiøse handlinger i trossamfunnets egne lokaler tillates fra uke 34 med opp til 50 personer. Det forutsettes at covid-19-forskriftens bestemmelser om avstandsregler overholdes og smittevernskrav ivaretas.»

For kirkegjengere av både katolsk og luthersk tilhørighet er dette en god nyhet. Det innebærer at inntil 50 personer – men ikke flere! – kan samles til messe i menighetens lokaler, altså i kirken. Derfor vil det være en fordel å registrere seg på forhånd med billetter fra katolsk.no.

Vi minner om 1 meter avstand mellom de besøkende, god håndhygiene, noter navn og telefonnummer på listen ved inngangen, og vær klar til å motta kommunionen i hånden – ikke på tungen.

Kunngjøringer for resten av august kommer i nær framtid, men ligger også her på hjemmesidene. Informasjon om Korona-forskriftene i Indre Østfold oppdateres så snart noe nytt foreligger.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s