Jubileumsfeiring i august

Sta. Maria menighet kan i 2017 feire 25-års jubileum som selvstendig menighet. Den nøyaktige datoen for opprettelsen av menigheten er 15. august 1992, altså på høytiden for jomfru Marias opptakelse i himmelen.

Nå er det 2017, og jubileet vil bli feiret søndag 13. august. Biskop Bernt Eidsvig vil feire pontifikal messe i Sta. Maria kirke i anledning jubileet, og det vil bli servert middag til både inviterte gjester og menighetens egne medlemmer etter messen.

Sta. Maria menighet favner mange kommuner i Indre Østfold. Derfor vil en rekke kommuneledere og prester i Den norske kirke bli invitert til jubileumsfeiringen.

Vi ser fram til en stor fest i kirken vår søndag 13. august. Lokalpressen vil også bli invitert, og vi håper på god oppslutning fra menighetens egne medlemmer, både når det gjelder praktiske forberedelser og selve feiringen av jubileet.

Menighetsrådet vil i tiden før sommeren komme med invitasjon til menigheten der det er viktig å melde seg på middagsservering etter messen 13. august dersom man vil delta i feiringen sammen med biskopen og de offisielle gjestene fra menighetens geografi. Det vil også bli behov for praktisk tilrettelegging av jubileumsmiddagen, og menighetsrådet trekker til seg til kreftene det trenger til gjennomføringen.

Som bakgrunnsstoff anbefales menighetens egen, detaljerte historikk, som ligger i pdf-format på disse hjemmesidene. Klikk <her> for å laste ned historikken i helt oppdatert utgave!

Vi ser fram til en stor, høytidelig og verdig markering av at Indre Østfold har hatt en egen katolsk menighet i 25 år!

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Jubileumsfeiring i august

  1. Tilbaketråkk: Rydding av kirkerommet før oppussing | Mariakirken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s