Innvendig maling av kirken

St. Maria kirke har nå vært i bruk i 14 år. De store, hvite veggflatene begynner å bære preg av vekslende temperatur og luftfuktighet, og det er helt nødvendig å få pusset opp og malt kirkerommet.

Det er nå klart at dette skal skje i mai og juni måned. Finansrådet har hatt en anbudsprosess i gang, og blant flere tilbydende firmaer har rådet valgt Kolbotn Malerfirma til å gjøre jobben. Etter en vurdering av kvalitet og pris gikk dette firmaet seirende ut av anbudskonkurransen.

Finansrådet har full tillit til at Kolbotn Malerfirma har innsikt i hva som kreves i den store jobben. Det vil bli nødvendig med en stor lift inne i kirken for å komme til i de høye partiene under taket. Derfor må kirken på forhånd ryddes for inventar. Messene må finne sted i menighetssalen i underetasjen på søndagene i mai og juni.

Menighetsrådet behandlet malearbeidene som egen sak i sitt møte 15. mars, og rådet ber alle medlemmer og kirkegjengere om forståelse for at vi får litt spesielle forhold rundt messefeiringen denne våren. Se også referat fra menighetsrådsmøtet.

Malearbeidene starter tirsdag 2. mai. Det betyr at kirken vil bli ryddet etter messen søndag 30. april. Menighetsrådet kommer tilbake med mer informasjon etter påske. På tross av noe ekstraarbeid og spesielle forhold en periode gleder vi oss veldig til å se kirken nyoppusset før sommeren!

La oss også nevne at menighetens 25-årsjubileum vil bli feiret i august. Da passer det fint med nymalt kirke!

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Innvendig maling av kirken

  1. Tilbaketråkk: Rydding av kirkerommet før oppussing | Mariakirken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s