Busstur fra Østfold til Malmö

Som kjent skal pave Frans besøke Lund og Malmö i Skåne 31. oktober og 1. november. Vi som bor i Østfold er de som bor nærmest Skåne blant Norges katolikker. La oss slutte opp om arrangementet og delta i pavens messe på Swedbank Stadion i Malmö tirsdag 1. november klokken 09.30!

St. Maria menighet i Askim ønsker å organisere en busstur til Malmö med avreise på formiddagen mandag 31. oktober. Vi bestiller hotellrom i Malmö slik at vi er i nærheten av stedet der pave Frans feirer messe tidlig på formiddagen 1. november.

Fristen for å bestille billetter til messen er meget kort, nemlig 12. oktober kl. 12.00. Derfor haster det for katolikker i Indre Østfold og Moss med å bestille billetter og gi beskjed til pater Piotr Pisarek i Askim dersom de ønsker å delta i denne fellesreisen med overnatting. Se knappen Kontakt i menyraden ovenfor.

Vi jobber ut fra en samlet pris på kr 500 for reise og overnatting. Kostnaden er subsidiert av menighetene for å gjøre det lett for flest mulig å delta. Billett til pavens messe er gratis.

Etter norsk lov har arbeidstakere som er medlem av andre trossamfunn enn Den norske kirke rett til 2 fridager til feiring av religiøse høytider (lov om trudomssamfunn og ymist anna § 27a). Dette gir alle katolske arbeidstakere i Norge en mulighet til å søke permisjon med eller uten lønn for å dra til Malmö og ta del i pavens messe.

Når dette innlegget publiseres søndag 9. oktober, er det ennå mange ubesvarte spørsmål om reisen og overnattingen. Likevel ber vi om klare tilbakemeldinger så snart som mulig og senest innen 12. oktober fra alle som kan tenke seg å dra til pavens messe i Malmö slik at menighetsrådet kan jobbe videre med bestilling av hotellrom og bussreise.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s