Billetter til messe med pave Frans i Malmö

pFrans2Som kjent deltar pave Frans i to økumeniske arrangement i Lund og Malmö i Sverige 31. oktober. Dagen etter, tirsdag 1. november, feirer paven katolsk messe på Swedbank Stadion i Malmö. Messen begynner kl. 09.30.

Det er nå gitt opplysning om at katolikker i Sverige, Danmark og Norge kan få billett til messen ved å henvende seg til sin lokale menighet. Her i Askim og Indre Østfold kan vi ta kontakt med pater Piotr Pisarek for å bestille billetter til pavens friluftsmesse i Malmö.

Frist for å bestille billetter fra pater Piotr: Klokken 12:00 onsdag 12. oktober. (Innen arbeidstidens slutt denne dagen må pater gi beskjed videre om hvor mange billetter vår menighet behøver.)

Nettsidene til Den katolske kirke i Sverige inneholder alle opplysninger om pave Frans’ besøk i Lund og Malmö; klikk <her> for å lese mer. Blant opplysningene står det også at det kan la seg gjøre å bestille restbilletter til messen via Internett etter den 16. oktober.

Det knytter seg store forventninger til det økumeniske samarbeidet i kjølvannet av pavens Sverige-besøk. Det er Det lutherske verdensforbund og Vatikanet som er sammen om å arrangere besøket og de møtene som skal finne sted i løpet av de to dagene.

Les mer på www.lund2016.net, www.lutheranworld.org og på Vatikanets hjemmesider samt, selvfølgelig, på katolsk.no.

 

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s