Friluftsmesse i Sarpsborg søndag 26. juni kl. 13.00

I forbindelse med Sarpsborgs 1000-årsjubileum i år vil det bli feiret katolsk messe i St. Niklas kirkeruin ved Borgarsyssel museum i Sarpsborg. Messen leses av biskop Bernt Eidsvig. Arrangør av friluftsmessen er St. Birgitta menighet i Fredrikstad under ledelse av pater Jagath Gunapala OMI.

Det blir ingen messe i St. Maria kirke i Askim den søndagen. I stedet oppfordrer vi alle våre medlemmer om å delta i messen i Sarpsborg.

Det blir satt opp buss fra Askim. Bussen kjører fra St. Maria kirke kl. 11.30. Reisen hjem starter 15 minutter etter at messen i Sarpsborg er slutt. Det er ennå en del ledige plasser i bussen. Påmelding kan fortsatt skje til menighetsrådets leder, Pa Samuel Harding. Pris pr. person: Kr. 50.

Bildet viser olsokmessen i St. Niclas kirkeruin i juli 2014. På talerstolen: Pater Haavar Simon Nilsen.

Bildet viser olsokmessen i St. Niclas kirkeruin
i juli 2014. På talerstolen: Pater Haavar Simon Nilsen.

Arrangørene oppfordrer alle til å ta med seg egen, lett stol å sitte på. Det er ikke mange sitteplasser i kirkeruinen, men det er god plass til å sette opp campingstol eller lignende.

Det vil gå mange timer fra avreise til hjemkomst i Askim. Det kan være lurt å ha med en sekk med litt mat og drikke til eget bruk. Dessuten er det kirkekaffe etter messen.

De som ønsker å kjøre egen bil til Sarpsborg, må regne med at det kan bli vanskelig å få parkert nær Borgarsyssel museum. Under denne teksten ligger link til et parkeringskart over Sarpsborg. Ved hjelp av dette går det an å finne parkeringsplass for egen bil.

St. Niklas kirkeruin og Borgarsyssel museum ligger øst for Sarpsborg sentrum, ikke langt fra Borregaard fabrikker og Sarpsfossen.

St. Maria menighet henviser til sine hjemmesider og katolsk.no for mer informasjon. Menighetsrådet og sognepresten ønsker alle i menigheten en fin tur til Sarpsborg 26. juni! Vi ber om Guds velsignelse over messen i Olav den Helliges by!

Parkeringskart for Sarpsborg

Parkeringskart for Sarpsborg

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s