Gaver til kirken ved valfarten 24. august

korsjerzyp1Den 24. august i år foregikk den 29. pilegrimsvandringen til Mariaholm. Denne gangen deltok over 300 personer. En gruppe frivillige voktere av Jerzy Popiełuszkos grav deltok, og de overrakte miniatyrkors med stein fra graven i gave til St. Maria menighet og til de lokale funksjonærene som stilte med mat og organisering av valfarten.

Bildet ovenfor viser et slikt kors. Steinen fra graven ses rett bak korset. I nær framtid vil denne hjemmesiden bli forsynt med et lengre innlegg med mange bilder fra årets valfart.

En helt spesiell gave ble overrakt til St. Maria kirke samme dag. Det var en ekte relikvie av Den salige Jerzy Popiełuszko innfelt i en liten monstrans. Menigheten er dypt takknemlig over denne gaven. Monstransen med relikvien vil sannsynligvis få en sikret plass nær minnetavlen etter Den salige Popiełuszko, som døde 19. oktober 1983 og som har minnedag 19. oktober.

Her bringer vi et bilde av relikviegaven som St. Maria kirke har fått. Vi takker de vennlige giverne fra Polen for en uvurderlig gave til vår kirke!

relikjerzyp1

Dette innlegget ble publisert i Informasjon, Nyheter. Bokmerk permalenken.