Nyheter fra katolsk.no

Nettsidene til Den katolske kirke i Norge bringer stadig informasjon om arrangementer og tilstelninger som er av interesse for katolikker og personer med katolske sympatier. I høst arrangeres et introduksjonskurs til katolsk tro og liv i St. Dominikus kirke. Første kursdag er lørdag 22. september, og de neste datoene er lørdagene 27. oktober og 8. desember. Tidspunktet er hver gang kl. 12.00 – 15.00. Les mer om introduksjonskurset på Katarinahjemmets nettsider.

– – – –

St. Olav tidsskrift ble nylig mottatt i posten. Der står det om en leseplan for Den katolske kirkes katekisme, en leseplan som fører gjennom hele det mektige dokumentet i løpet av ett år med daglig lesning. Leseplanen finnes også DKKs nettsider, og her er leseplanen «klikkbar» med linker som fører direkte til rett avsnitt i katekismens nettutgave. Her er den digitale leseplanen.

– – – –

Planen for å lese hele katekismen på ett år er utarbeidet i anledning Troens år, som vi skrev om i et innlegg ganske nylig, og som behandles kontinuerlig i et nytt, berikende nettsted, troensår.katolsk.no.

Dette innlegget ble publisert i Informasjon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s